Warning: chmod() [function.chmod]: Operation not permitted in /home/www/tobiassikstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php on line 98

Warning: chmod() [function.chmod]: Operation not permitted in /home/www/tobiassikstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php on line 102

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/tobiassikstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php:98) in /home/www/tobiassikstrom.se/wp-content/themes/tobiassikstrom.se_mobile/header.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/tobiassikstrom.se/wp-content/plugins/kstats-reloaded/kstats-config.php:98) in /home/www/tobiassikstrom.se/wp-content/themes/tobiassikstrom.se_mobile/header.php on line 1
Tobias Sikström » SUN AND SANDALS

SUN AND SANDALS

17 Jun 21:30

Okej, jag ska inte ljuga. Blev så glad när det sommarregnade ute tidigare idag för det är bland det bästa jag vet. När jag var liten brukade jag ta med mitt täcke ut på gräsmattan och ligga och sova där i regnet. Eller så lekte jag att jag var ett utrotningshotat rådjur…men det är en annan historia. MEN så kom solen och jag passade på att inviga mina nya sandaler som jag köpte på Weekday tidigare i sommras. De finns fortfarande kvar i butik.

Sweater – American Apparel, Trousers – Whyred, Bag – COS, Sandals – MTWTFSS, Glasses – Ray Ban

3 kommentarer till “SUN AND SANDALS”

  • Christoffer June 18th, 2012 8:51 am

    Så snyggt!

  • Rebecca Alonzo June 18th, 2012 10:21 am

    Your sandals are amazing !!!! I love the breakage of the dark colours with the use of the tan sandals.

  • Oskar June 18th, 2012 5:05 pm

    Älskar den översta bilden. Snyggt!

Skriv en kommentar