Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Vad har du på fötterna?

Ställer man frågan vad har du på fötterna, så tänker de flesta säkert på skor. Men, jag vill idag prata om ett plagg, som man sällan talar om nämligen strumpor. Ellere ja, en dag om året är det mycket prat om strumpor. Det är då rocka sockorna som man brukar göra, som ett sätt att fira och hylla olikheter. Det gör man på den officiella Downs syndromdagen som är den 21 mars varje år. 

Men, annars, det är inte ofta man tänker på vad man har för strumpor. Det är mest plagg att ha mellan fot och sko. Men det finns ju fatiskt många strumpor och sockar att välja på! Det är allt från tubsockor till ankelstrumpor till strumpor med roliga mönster och figurer. Om du vill shoppa billiga strumpor, så kan du göra det på Funsocks.

Varför använda ankelstrumpor?

Något jag tycker är extremt fult och inte så modernt, det är att ha låga skor, shorts och så långa strumpor. Det är ju inte snyggt nånstans! Det är där ankelstrumpan är bra att använda. De har inget skaft så att säga, så de syns inte ovanför skorna. De täcker bara din fot på ett bra sätt. 

Strumpor och sandaler?

Enligt min åsikt är det som så att om det är för kallt att gå i sandaler utan strumpor, använd då inte sandaler. Strumpor och sandaler hör inte i hop och om du vill ha stil och gå enligt mode, så så skippar du det!

 

2 jul 2021