Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Bra modetips för män

Det finns tillräckligt med regler i livet som det är. Vissa är dock där för att hjälpa. Som reglerna som styr hur man klär sig bra. Naturligtvis talar varje man eller kvinna som har en åsikt om sådana saker av personlig erfarenhet – och det som fungerar för en fungerar inte alltid för en annan. Men det finns en del bra tips för män som kan vara värt att ta till dig.

Bär din kostym på ett bra sätt

Nyckeln till att en kostym ser bra ut är passform. Om du köper fristående, fokusera på passformen över axlarna eftersom att få bröst och midja att ändra är ett relativt enkelt jobb. Var försiktig med att bära en tidstypisk kostym om du inte vill ha en periodisk look. Classic är bäst och mest användbart – mörk, tvåknapps, enkelknäppt, måttlig i detaljer.

Var inte rädd för färg

Oavsett om det är på fritidskläder eller formkläder, njut av lite färg. De flesta män är orättvist rädda för det - de skräms av allt som inte är marinblått eller grått, Men färg kan också vara tidlös. En grön kostym, till exempel, kan se särskilt bra ut ut, men rosa, grönt, senap och ljusare blå nyanser är särskilt mångsidiga året-runt nyanser som lyfter hela din outfit. 

19 Jun 2023