Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Slips eller fluga?

Ibland händer det att du måste välja, att ha slips, eller att ha fluga. Vad väljer du? En fluga är rätt så trendigt och ett ganska så originellt val. Slipsen är lite mer traditionell. Dock är båda valen ett bra tillbehör för din outfit. Särskilt till kostymen och då du ska på något högtidligt. För mer modetips, besök https://dinslips.se/ samt läs vidare nedan.

Olika tillfällen

Den största fördelen som slips har är den är rätt lätt att ha på sig även till vardags. Det kan vara då du är på kontoret och jobbar eller då du äter en informell middag. Men den fungerar lika bra vid speciella tillfällen som bröllop eller student.

När det gäller fluga så används den främst då det är speciella tillfällen så som bröllop, mottagning, galor med mera.

En viktig accessoar

Ett av de viktigaste tillbehören eller accessoaren för en man är just slipsen. En slips har en slags tidlös elegans och det blir nästan aldrig fel att ha en. Slipsar kommer i olika modeller. En smal slips är oftast det lättaste att bära och kombinera med olika kläder.

När det kommer till att bära fluga så passar det dig som vill sticka ut från mängden. En fluga ger ditt utseende och din outfit en viss känsla och en kul touch med den rätta originaliteten. Den passar särskilt bra till smoking!

Stil

Slipsar är ett klassiskt och diskret tillbehör eller accessoar, men sedan så finns det även en stor valfrihet. Det eftersom det idag finns gott om olika mönster, färger och så vidare att välja mellan.

När det gäller flugor så finns dessa att köpa oknutna eller förknutna. De kan vara enkla eller ha ett mönster med en snygg twist. Det är inte fel att matcha en fluga med snygga hängslen! Det gör din outfit speciell!

Det finns en bra tumregel att följa med en fluga. Det är att bredden på den ska inte vara större än skjortkragen. En tumregel för slipsen är att den inte ska synas under kragen samt att den inte ska vara för långt fram. Den ska bara snudda vid ditt bälte.

23 Dec 2020