Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Viktigt med en bra rakapparat

Som kille eller man, så är det ju så att när skägget börjar växa, så får man jun bestämma sig för om man vill att det ska växa ut, om man vill raka bort det helt, eller bara trimma det. Det kan vara värt att ha en bra rakapparat för att ta hand om skägget på bästa sätt. En del föredrar att bara ha hyvel, om de ska raka av allt, men om du vill kunna göra olika, så är det bra att ha en sådan här. För att hitta en bra modell, så kan du läsa mer på www.bastitest24.se

Hitta en passande rakapparat

Idag finns det ju många varianter av rakapparater att välja mellan. En del är enklare modeller som bara rakar av skägget, medan andra kan ha flera andra funktioner. Så det kan vara bra att du funderar på vad du vill ha ut av din rakapparat. 

Det är bra att satsa på en som är vattentät. Dock är de allra flesta modellerna det idag, som tur är. Det kan även vara bra att välja en som har en hög battertid, samt snabbladdning. 

Det finns idag även andra funktioner den kan ha, så som trimmer eller olika adaptrar/huvuden. Det så att du kan sätta på dem för att få till olika längder. 

Det kan vara bra att läsa på om olika rakapparater för att hitta den som passar dig och dina behov bäst.

5 Jun 2022