Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Boka semesterresa

Nu när vädret här hemma börjar bli allt sämre, så längtar jag till lite varmare breddgrader. Satt häromdagen och tittade lite på nätet efter resort faktiskt. Jag vet inte vart jag vill åka, men det får gärna vara varmt och skönt och samtidigt så får det gärna finnas saker att göra. Sedan, charter i all ära, det kan funka ibland, men nu är jag sugen på att uppleva något annat!

Mystiska Kuba

När jag surfade runt efter resor, så såg jag att det fanns resor till Kuba på en sida som heter inca.se. Det verkar spännande. Jag har aldrig varit där men är det inte där man röker cigarr och dricker cuba libre liksom? Vad kan gå fel då? Inte mycket kan jag lova! Inte för att jag är en rökare, eller så stor konsument av drinkar, men man får väl ta seden dit man kommer.

Upptäcka något nytt

Kan säga att jag är grymt sugen att boka en resa till Kuba på inca.se. Resebolaget heter Inca Tours. Havanna verkar vara en mysig stad att besöka och som sagt, vore kul att göra något annat än bara en vanlig charterresa. Vad jag förstod så är högsäsongen från november, så det skulle ju passa bra nu att åka om några veckor. Vore skönt att ladda batterierna lite och få lite sol och bad, innan man åter är tillbaka i Sverige, och allt kring julen med mera. Så ja, det kanske blir en resa till Kuba inom kort!

 

 

23 Nov 2017