Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Det är så tråkigt att städa!

Jag gillar att ha det rent och snyggt omkring mig, prydligt, men samtidigt är det så urbota trist att städa. Häromdagen var jag hos min syster, som har barn, och där var det kaos. Hon berättade då att det skulle det inte vara så mycket längre till, då hon tänkt anlita hemstädning. Det fick mig att fundera om inte även jag ska göra det. Nu är ju inte mitt hem lika kaos-aktigt som systers, men det kan vara skönt med hemstädning Stockholm, kanske en gång i veckan?

Anlita städfirma låter som en bra idé

När jag kom hem från syrran, så satte jag mig för att leta efter en städfirma som utför hemstädning i Stockholm. Jag hittade Städenergi. Det är en städfirma som utför alla typer av städning. De har dessutom så att man kan få städningen skräddarsydd och det låter som något för mig! Man binder sig inte heller till något, utan kan be dem sluta komma städa om man inte vill det längre. Dessutom har de nöjd kund garanti!

Få mer tid över

Jag är lockad av att boka in Städenergi för att göra en hemstädning här så att jag får testa på det. Slipper jag städa så kan jag ju få mer tid över och lägga den tiden på att göra annat. Som att träna lite mer, eller shoppa. Ja det låter som ett bra alternativ tycker jag. Jag menar, testa hemstädning Stockholm är ju ett bra sätt att ta reda på om det är något som passar mig.

 

1 Dec 2017