Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Första hjälpen och hlr - viktigt för alla!

 

Att veta vad man ska göra om det varit en olycka eller om någon din närhet drabbas av plötsligt hjärtstopp är bra. Det är allt för få som inte vet vad man ska göra, eller så vågar de inte. Om man går en HLR utbildning hos Hjärtgruppen, eller en första hjälpen kurs, så kommer du att få alla de kunskaper du behöver. Det gör dig trygg i dig själv och du kommer att våga rädda liv.

Det är inte fel att gå båda dessa, inte bara en av dem. De båda kurserna ger dig nämligen bra med kunskaper som du har god nytta av framöver och gör att du kan hjälpa till om något har hänt eller händer. Passa öven på att lära dig hur en hjärtstartare fungerar, då det i kombination med hlr är livisviktigt.

Hjärtgruppen – erbjuder flera kurser och utbildningar

Hjärtgruppen erbjuder HLR utbildningar så väl som kurser i första hjälpen, till både privatpersoner och företag HLR utbildningar. Genom att gå en första hjälpen kurs hos Hjärtgruppen så kan du assistera om en olycka sker. Den ger dig en mängd bra hjälpmedel på vägen om du kommer som första person till en olycksplats. Bland annat får du lära dig avgöra om det är livsfarligt läge eller inte, åtgärda chock, stoppa blödningar, frigöra andningsvägar samt lära dig hur man bäst använder en förbandslåda.

De utbildningar och kurser som Hjärtgruppen, genomförs med certifierade läkare, som är certifierade av svenska HLR rådet. De är läkare eller så håller de på att utbilda sig till läkare. De har alla kunskaper som de kan dela med sig av till dig. De har en unik kompetens inom det medicinska området. 

15 Dec 2017