Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Glasögon som en accessoar

Att bära glasögon kan vara riktigt hett, och vara en riktigt bra accessoar. Det är inte ens så att du måste ha ett synfel för att bära glasögon. Det finns glasögon med vanligt glas i, så att vem som helst kan bära dem. Är det dock så att du har glasögon för att du måste, pågrund av synen, ja då är det bra att hitta snygga bågar ändå. Det finns idag snygga glasögon online som ett exempel. Det på bland annat Extra Optical. Där finns billiga glasögon, i en mängd varianter, märken och modeller.

Snygga bågar på nätet

Om du besöker https://extraoptical.se/ så kan du som sagt hitta billiga glasögon. Dessutom snygga och moderiktiga. Dessutom har de grymt snygga solglasögon, som är ett måste till sommaren! Det kan vara en bra idé att ha ett par neutrala bågar som passar till allt och alla kläder. Sedan satsa på ett eller två par som är lite annorlunda för att ha vid speciella tillfällen. Välj rätt form på glasögonen, så att de passar ditt ansiktes form. Det går låna hem flera bågar för att testa innan du köper dem.

Måste man inte köpa hos optikern?

En del tror att glasögon, det måste man köpa hos den optiker som man gör sin synundersökning hos. Men så är inte fallet. Det är alltså så att dit går du för att ta reda på ditt synfel. Sedan står det dig fritt att köpa dina glasögon, precis var du vill!

25 May 2019