Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Handla teknikprylar

Jag gillar att köpa tekinkprylar och mediaprylar till hemmet. Nuss köpte jag mig ett värsta hemmabio-system, med stor tv, och tillbehör. Det köpte jag på NetonNet. Hörde först med NetonNet kundtjänst att allt fanns inne, i den butik jag har nära mig. Föredrar att göra så, att höra med kundtjänsten först. Jag kan ju beställa på nätet, men föredrar att åka och köpa direkt. Så får jag med mig det hem direkt och kan installera. 

Köpa fler prylar

Jag har kollat en del på saker hos Elgiganten med, så ska kolla med Elgiganten kundtjänst att det finns inne. Till den butiken har jag en bit att åka nämligen. Jag brukar surfa in på både Netonnet och Elgiganten för att kolla utbud lite då och då. Köper ibland på nätet, även om jag som sagt föredrar att åka till butiken. Men jag vill veta att det jag vill ha finns. Känns så onödigt att åka dit och så finns det inte i lager. Det är ju ingen höjdare.

Nyttiga prylar

Köper inte bara teknikprylar på dessa butiker, utan även nyttoprylar, som dammsugare, och andra egentligen trista saker. Men det är ju ett måste att ha. Just en dammsugare köpte jag också nyss, då den jag hade bara sa poof och slutade fungera.

Hör alltid med kundtjänst

Om du också gillar att köpa prylar på desa butiker, men hatar att saker är slut, prata med NetonNet kundtjänst eller Elgiganten kundtjänst att det finns inne det du tänkt köpa!

 

9 Jan 2018