Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Hitta inspiration på andra bloggar

Min blogg startade jag ju för att kunna inspirera andra när det gäller mode och stil och det från en killes perspektiv. Många bloggar idag som handlar om mode skrivs annars av tjejer, för tjejer. Inget fel i det, med modebloggar som är så, men det är alltid trevligt att kunna läsa sådant man själv kan relatera till när man är kille. Därför letar jag ofta efter andra killar som bloggar. Känner du till någon eller är en kille som bloggar så kommentera gärna med det!

Vlogga är en intressant grej

Något många börjat göra som komplement till att blogga är det som kallas för vlogga. I en text från Skånska Dagbladet kan du läsa lite mer om det. Kortfattart kan jag tala om att vlogga är en förkortning för att videoblogga, man kan alltså spela in videos, istället för att skriva text. Fokus ligger på att periodiskt posta videoklipp, på Youtube eller så infogar man det i sin vanliga blogg.

Ta ett steg längre?

Jag har sett många tjejer som vloggar, samt även andra killar. Så kanske även jag ska ta ett steg till och även börja vlogga lite, och inte bara skriva texter så som jag gör nu? Jag får fundera lite på detta och se om det är något jag kan tänka mig att testa och göra här, eller kanske då via Youtube. Ska i alla fall testa nåt klipp tänker jag!

13 Feb 2018