Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Len och hårlös

Tjejer har kämpat med hårborttagning i decennier medan vi män varit förskonade från denna "börda". Det pågår dock ett trendskifte även för oss och de senaste åren ser man allt fler lena män i omklädningsrummet på gymmet och på stranden om somrarna. Vi kanske gärna får ha skägg ner till halsen, men rygg och axlar ska vara smooth och gärna även armhålor, ben och bringa (som man älskar det ordet..). Det är fruktansvärt tidskrävande att raka och hålla på så många testar vaxning, men även det måste man ju lägga en hel del tid och pengar på för att underhålla. Vissa kroppsdelar KAN man inte raka, om man inte har hjälp, och det man rakar växer ju ut direkt igen.

Investering

Nu har jag allt fler vänner som går och får permanent hårborttagning i Stockholm. De flesta kör ryggen och axlarna, men jag har buddies som också tar bort håret under armarna och på bröstet. Det är väl bara en tidsfråga innan en polare berättar att han lasrat bort håret mellan benen också... 

Jag är inte emot detta, men har själv inte övervägt att ta detta steg än. Det känns ju ändå så... definitivt. Modet kanske ändras igen, även om det inte verkar gå i den riktningen. För tjejer har det ju verkligen inte återgått - de flesta tjejkompisar jag har ansar bort allt hår under ögonbrynshöjd och de som investerat i permanent hårborttagning är alla hur nöjda som helst. Kanske är dags att överväga det ändå... Håriga axlar känns det ju inte som att det någonsin kommer att kännas sexigt.

7 Apr 2018