Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Matcha mobilen med kläderna

 

Mobiltelefonen som en modeaccessoar, det funkar alldeles utmärkt! En mobil behöver inte längre vara något vi bara ringer, sms:ar och spelar spel på. Det går utmärkt att även låta den vara en del av ens outfit. Många människor lägger ner timmar på att göra sig i ordning och hitta rätt kläder och rätt accessoarer och så förstörs det hela genom att ha en skitful telefon! Det går att göra om den, så att den matchar och det genom mobilfodral eller ett mobilskal. På bjornberry.com finns det många skal och fodral att välja mellan!

Anpassa telefonen till dagens look

Att anpassa mobilen till dagens outfit är lätt. Köp flera olika skal eller mobilfodral hos bjornberry.com så har du att välja mellan.  Det enklaste sättet att matcha sin outfit med sin telefon är att köpa mobilskal till iPhone 8, eller den modell man nu har, som matchar den stil du brukar ha. Köp ett skal för vardagsbruk, ett som inte står ut, utan smälter in. Sedan kan du gå lite wild and crazy vissa dagar, beroende på vad du har på dig.

Du behöver inte bara ett mobilskal till iPhone8 plus, även tillbehören är viktiga. Det kan gälla till exempel hörlurar. Det finns små lurar och det finns stora headsets. Det är bra att ha båda, så att du kan variera dessa efter dina kläder med. Stora lurar passar sällan om du ska ut på stan och förövrigt är uppklädd, då är det bättre med små. Stora passar bra om du har mer soft stil och inte ska ut på något!

 

20 Feb 2018