Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Ny skidresa är planerat

skidresa

Jag pratade ju i början av året om att vi planerade att eventuellt åka på en skidresa. Dessvärre så blev det inte av. Det kom en massa saker emellan som gjorde att vi så att säga la ner allt. Men nu, nu har vi bokat! Vi ska åka till Bad Gastein. Det ligger i Alperna. Läste att det förr var en slags kurort, men att det nu är främst känt för sin skidåkning. Just i Bad Gastein har jag inte varit tidigare. Men en av polarna har det och han sa det är riktigt bra där. 

Det ska tydligen finnas fyra olika skidområden man kan välja på, så det är ju bra. Sedan är det visst många svenskar som åker hit. 

Uppdatera skidutrustningen

Skulle behöva se över min skidutrustning innan vi åker bara. Har både skidor och bräda. Vet inte om jag ska ta med båda, eller bara en av dem. Går ju att hyra med där tänker jag. Det jag vet att jag behöver köpa nytt är skidkläder. Både skidjacka och byxor och kanske även en ny hjälm. Det är ju bra att ha rätt utrustning och att man håller sig varm. 

Hålla koll på vädret

Jag hoppas det kommer vara bra skidväder när vi åker och att det är rätt snödjup och sånt. Har laddat ner en slags väderapp för att ha bra koll på detta. Sedan kan man i och för sig inte göra så mycket om appen visar kasst väder, men ändå.

 

 

27 Oct 2019