Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Planer på att ta en skidresa

Jag och ett par vänner till mig har pratat om att kanske ta en skidresa snart. Passa på innan vintern är över så att säga. Jag har sagt att jag ska kolla lite på nätet efter bra skidresor. Såg det stod sök skidresa häromdagen på någon reklam, så det kanske man ska göra. Bra att kunna söka på skidresor och jämföra priset på dem. Vi har inte bestämt vart vi ska åka, vilken skidort eller så, utan det blir att vi börjar med att kolla upp priser för att se vad de olika ställena kostar. Så det kan bli allt från nån här i Sverige, eller Norge till att det kanske blir Alperna.

Alperna har nice skidåkning

Det vore trevligt att åka till Alperna. Var där för ett par år sedan. Så det vore inte fel att åka dit igen. Kan ju kolla på nätet om jag kan hitta billiga alpresor kanske. Alperna finns ju i flera länder, så vi får väl se vart det finns billiga alpresor i så fall och vart man då hamnar. Då när jag var i Alperna sist så var det i Italien, men det finns ju även resor till Frankrike, Österrike med flera till.

Jämföra priser

Men som sagt, först sök skidresa, sen se vart det är billigast att åka. Ingen av oss vill lägga allt för mycket pengar, utan det är alltid bra att kunna hitta resor som inte kostar så mycket. Men man ska nog undvika de veckor som det är sportlov, för då brukar det alltid vara dyrare!

10 Feb 2019