Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Rätt accessoarer gör hela outfiten

Som man som vill vara modemedveten och hänga med i alla nyheter så gäller det att man vet hur man ska klä sig och med vad. Accessoarer i form av silversmycken är ett exempel, men det gäller även att man har en helhet så att säga. Det räcker inte att köpa silversmycken online och sedan tro det räcker med det. Så, först och främst, du måste se till att ha en bra passform på alla dina kläder. Dina kläder kan kosta hur mycket som helst, eller hur lite, men sitter de inte bra, så spelar det ingen roll. Rätt passform är alltså en bra start.

Tänk på detaljerna

En outfit är så mycket mer än bara basen om man så säger. Alla har skor, byxor, tröja och så vidare på sig. Men det går inte att sticka ut i mängden med bara det. En bra bas är viktigt men så är även detaljerna, i form av silversmycken du köpt online eller ett stilrent läderskärp tillexempel. En matchande klocka är inte heller fel.

Ha en röd tråd

Oavsett om du vill klä dig avslappnat med en t-shirt, jeans och skinnjacka, eller om du kör upp dig i kavaj, så är det bra att se till helheten. Du behöver så att säga en röd tråd genom hela din outfit. Denna röda tråd ska vara det som skiljer det alldagliga från det perfekta. Så tänk på passform, detaljer och att allt ska ha en röd tråd, så kommer du långt!

 

 

 

 

18 Feb 2018