Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Satsa mer på träningen

Det senaste har jag slarvat en hel del med att träna. Förr var jag på gymmet flera dagar i veckan, men nu i sommar har det varit liteväl mycket av det goda om man säger så. Men jag tänkte nu att när hösten kommer här så ska jag ta tag i det igen. Har kontaktat en personlig tränare som ska ta fram ett bra träningsprogram till mig. Han har även tipsat mig om sidan https://www.pm-international.com där det finns en del tillskott som kan vara bra när man tränar lite hårdare.

Variera träningen

Jag har inte bara tänkt att gå på gymmet heller, utan se till att få en varierad träning. När jag var yngre simmade jag mycket och funderar på att ta upp det igen. Simning är ju bra för då får man ju tränat en massa muskelgrupper på ett bra sätt. Sedan funderar jag på att hitta något mer att börja med, som kan komplettera detta andra jag ska träna. Men det är kanske något jag kan diskutera med min PT, för de vet ofta vad man kan kombinera så att det blir den bästa träningen.

Se över vad jag äter med

Sen är det väl även dags att se över vad det är man stoppar i sig med. Som sagt, sommaren har det varit kanske lite väl mycket onyttiga saker. Nu är det dags att åter igen äta nyttigt och bra.

10 Sep 2018