Ur manligt perspektiv:
MODE & STIL

Viktigt med ett vitt leende

vita tänder med tandblekning

Jag har ju redan talat om att ett leende är en bra accessoar, men då i samband med att korrigera sina tänder. Det är inte det enda man kan göra med sina tänder. Det är inte heller fel att bleka dem, så att man får fina vita tänder.  Man kan göra egen tandblekning hemma, det gäller bara läsa en tandblekning hemma bäst i test, för att hitta den man vill ha så att säga. Då kan man hitta den bästa tandblekningen hemma och det till ett bra pris med, om man jämför dem med varandra.

Andra skönhetsprodukter

Det är även en god idé att använda andra skönhetsprodukter, som förhöjer utseendet. Som brun utan sol som ett exempel, eller satsa på apparater, som skäggtrimmer. Även här är det bra att läsa en hälsa och skönhet bäst i test. Det kan man göra på bästitest.org/halsa-skonhet. Där har man samlat en mängd bra tester för olika produkter.

Bra att jämföra det man köper

Oavsett om man köper tandblekning, brun utan sol, skäggtrimmer eller nåt helt annat, så är det en god idé att jämföra olika sorter eller modeller mot varandra, så att man hittar det som är bäst i test. Man kan då vara säker på att man köper det som är rätt och som har bäst pris helt enkelt. Så ska du köpa något, se till att du innan det jämför dem, via en bra sida, som kan lista alla olika på ett bra sätt.

20 Jul 2018